Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera

Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera

Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Çevirmen: Çağla Özer
Yayınevi :

Nobel Yaşam

Hızlı Teslimat
01 Nisan
Standart Teslimat
03 - 06 Nisan
* 100 TL üzeri bedava!
  • 100 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9786059746915

“Türk halkı iyi yemek yeme tutkusuna sahiptir. Kahvaltı yaparken akşam yemeğini planlar.”


Anadolu, Türk mutfak kültürünün, Osmanlı İmparatorluğu’nun büyük ziyafetlerinden İstanbul’un baharatlı atıştırmalıklarının olduğu sokak tezgâhlarına, Doğu’nun destansı kahvaltılarından Ege kıyılarının deniz ürünleriyle yapılmış mezelerine uzanan 140 geleneksel ve modern tarifle, Türk şef Somer Sivrioğlu ve mutfak uzmanı David Dale’in açıklamaları ve yeniden tasarlamaları ile zengin görsel örnekler eşliğinde keşfidir. Ardında ritüeller, mitler, hicivler ve halkın birikimi yatan 3.000 yıllık Anadolu mutfağı ve modern Türk konukseverliğinin kahramanları ortaya çıkarılıyor. Anadolu, güzel tarif fotoğraflarının yanında İstanbul ve Türkiye’deki özel ve seçkin yerlerin çekimlerini barındırıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Hamur Tipi : Kuşe

Sayfa Sayısı : 360

Ebat : 24,5 x 26

İlk Baskı Yılı : 2019

Baskı Sayısı : 2. Basım

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız