









- Standart Teslimat: 20 Mayıs - 23 Mayıs
Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği Kitap Açıklaması
Günümüzde gelişmiş teknolojiye sahip olmamıza rağmen çiçeklerden nektar toplayıp bal üretmemiz mümkün değildir. Mükemmel işbirliği, dayanışma, çalışma ve özveriyle öncelikle sofralarımızdan eksik etmediğimiz, şifa kaynağı bal ile çok değerli biyolojik aktivitelere sahip arı sütü, propolis, polen ve arı zehrini üreten bal arısının hayatımızda ne kadar önemli rolü olduğu tartışılmaz.
Doğayı ve doğadaki yaşamı iyi tanımak gerçek yaşamın ta kendisidir. İnsan ancak doğayla dost ve onunla iç içe olabildiği sürece var olabilecektir.
Bu anlamda bal arısını iyi tanımanın ilk evresi bal arısı biyolojisini öğrenmek onun böcekler dünyasındaki yeri ve ilişkilerini iyi tanımaktır.
Daha sonra da yetiştiricilik konusunda teknik bilgileri edinmek gerekir. Bu sebeplerle detaylı açıklamalarla ve resimlerle desteklenmiş bu kitabın bilimsel anlamda öğrencilerimiz, arıcılarımız ve bu işle uğraşanlar dışında da konuya ilgi duyan tüm insanlara faydalı olabileceğini düşünüyoruz.
Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2011
Dili: Türkçe
Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları
- Kitap Adı Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği
- Yazar Sibel Silici
- Yayınevi Efil Yayınevi Yayınları
- İlk Baskı Yılı 2010
- Dil Türkçe
- Barkod 9786054160365
Yazarın Diğer Kitapları











Yorumlar
Bu ürüne yorum yapmak için giriş yapmalısınız