Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği

Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği

Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Sibel Silici
Standart Teslimat
12 - 15 Ağustos
* 100 TL üzeri bedava!
  • 100 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9786054160365


Günümüzde gelişmiş teknolojiye sahip olmamıza rağmen çiçeklerden nektar toplayıp bal üretmemiz mümkün değildir. Mükemmel işbirliği, dayanışma, çalışma ve özveriyle öncelikle sofralarımızdan eksik etmediğimiz, şifa kaynağı bal ile çok değerli biyolojik aktivitelere sahip arı sütü, propolis, polen ve arı zehrini üreten bal arısının hayatımızda ne kadar önemli rolü olduğu tartışılmaz.

Doğayı ve doğadaki yaşamı iyi tanımak gerçek yaşamın ta kendisidir. İnsan ancak doğayla dost ve onunla iç içe olabildiği sürece var olabilecektir.

Bu anlamda bal arısını iyi tanımanın ilk evresi bal arısı biyolojisini öğrenmek onun böcekler dünyasındaki yeri ve ilişkilerini iyi tanımaktır.

Daha sonra da yetiştiricilik konusunda teknik bilgileri edinmek gerekir. Bu sebeplerle detaylı açıklamalarla ve resimlerle desteklenmiş bu kitabın bilimsel anlamda öğrencilerimiz, arıcılarımız ve bu işle uğraşanlar dışında da konuya ilgi duyan tüm insanlara faydalı olabileceğini düşünüyoruz.



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları

İlk Baskı Yılı : 2010

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.