Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

1/10 - 1 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi :

Dora Yayıncılık

  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9789752447240


  • Etin Histolojik Yapısı
  • Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
  • Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
  • Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
  • Sucuk Üretim Teknolojisi
  • Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
    (Tanıtım Bülteninden)



    Sayfa Sayısı: 416

    Baskı Yılı: 2015


    Dili: Türkçe
    Yayınevi: Dora Yayıncılık

    Sayfa Sayısı : 416

    İlk Baskı Yılı : 2015

    Dil : Türkçe

  • Yorumlar 0

    Henüz yorum yapılmadı!

    x

    İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız