Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Gastronomi ve Turizm

Gastronomi ve Turizm

Gastronomi ve Turizm

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi :

Detay Yayıncılık

Standart Teslimat
20 - 22 Eylül
* 75 TL üzeri bedava!
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9786059440080


Gastronomi; uzayda mantar yetiştirme denemelerinden dünya yerel mutfaklarının yeniden keşfedilmesine, bilimin birçok dalının sağladığı inovasyon etkisiyle yaratıcı yiyecek hazırlama tekniklerinden maharetli aşçıların yetenekli ellerine, yenilebilir böcekler gibi alternatif hammaddelerin popülerleşmesinden küresel gıda sorunun çözümünde ve sürdürülebilir gıdanın önemli umudu dikey tarım uygulamalarına kadar birçok konuyu kapsayan devasa bir ekosistem halini almıştır.
Çalışmanın, genel olarak gastronomiye ilgi duyan her bireye, özel olarak meslek yüksekokulları, yüksekokullar ve fakültelerde eğitim gören öğrencilerle ilgili dersleri yürüten meslektaşlarımızla birlikte bu konuyla ilgili kuruluş ve şeflerimize yararlı olacağı inancı ile "İyi bir yemek için gümüş bir çatala ihtiyacınız yok -Paul Prudhomme" diyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Detay Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 376

İlk Baskı Yılı : 2016

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız