Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Gastronomik Menüler İle Montignac Yemek Sanatı 1

Gastronomik Menüler İle Montignac Yemek Sanatı 1

Gastronomik Menüler İle Montignac Yemek Sanatı 1

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Çevirmen: Defne Ertan
Yayınevi :

Everest Yayınları

Standart Teslimat
16 - 18 Ekim
* 75 TL üzeri bedava!
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9799752971256


Geçtiğimiz yıllarda kendi adıyla anılan yenilikçi bir beslenme yöntemi ortaya atan Michel Montignac, yaşama enerjisi ve zayıflamanın en iyi yolunun sadece yeme alışkanlıklarını değiştirmek olduğunu kanıtladı. Az kalorili diyetlerle hayatınızı sıkboğaz eden rejimlerin tehlikelerini ve yetersizliklerini kendi yöntemiyle açıklayan Michel Montignac'ı artık dünya tanıyor. Elinizdeki kitap daha önce yayınladığımız 'Yedikçe Zayıfla ve İnce Kal'ı tamamlayan, iki ciltlik 'Gastronomik Menüler ile Yemek Sanatı'nın birincisi. Montignac Yöntemi'ni benimsemiş olanlar bu kitapla yemek sanatının bütün inceliklerini ve temel sağlık ilkelerini mutfaklarında uygulayıp bilgi ve tecrübelerini derinleştirecekler. Şarabın, çikolatanın, kaz ciğerinin ve taze sütten yapılmış peynirin istisnai besin değerlerini öğrenerek şaşıracaklar, hatta bu besinleri bundan sonra kolesterolü düşürmek için bile kullanacaklar.Bu yöntemle henüz tanışmamış olanlar için de bu kitap klasik bir yemek tarifleri kitabının geleneksel detaylarını ve sağlıklı beslenmenin temel ilkelerini içeriyor.



Sayfa Sayısı: 287

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Sayfa Sayısı : 287

İlk Baskı Yılı : 2002

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız