Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi

8/10 - 1 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Osman Erkmen
Standart Teslimat
19 Ocak - 22 Ocak
* 125 TL üzeri bedava!
  • 125 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9486054334025

Gıda Mikrobiyolojisi Kitap Açıklaması


Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara yönelik hazırlanmış bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.
-Osman Erkmen-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 688

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları

İlk Baskı Yılı : 2010

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.