Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi
Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi

Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi : Bilim ve Sanat
Standart Teslimat
19 Ocak - 22 Ocak
* 125 TL üzeri bedava!
  • 125 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9789757298861

Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi Kitap Açıklaması

Her şey ateşle, aşla, aşkla, inançla başladı.Çiğnediğimiz her lokma, yuttuğumuz her ekmek, yediğimiz her yemek, her koku, her renk, her sunum insanlık tarihini anlattı; anlatmaya da devam ediyor...

Neden bazı yiyecek ve içecekler kimi topluluklarda yasaklanırken kimilerinde kutsal sayıldı ve kutlamaya dönüştü?

Var olma çabamız hangi tatlarla keyif ve haz oldu bize? Tuzu biberi kimler attı aşımıza? Hamuru yoğuran, ateşe veren ilk eller, arpayı biraya, üzümü şaraba dönüştüren kim? Nasıl, nerede, ne zaman? Yeryüzünde ateşle su nerede nehirler buluşup seviştiyse insanın beslenme tarihini içeren Mutfak ve Kültür de bunu anlatmakta. Bu kitap, yalnızca tat alarak tat katarak okuyacağımız bir kitap değil; insanın geçmişine ve tarihine keyifli bir yolculuk aynı zamanda.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Ebat : 15,5 x 23

İlk Baskı Yılı : 2019

Baskı Sayısı : 1. Basım

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.