Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi

Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi

Mutfak & Kültür-İnsanın Beslenme Tarihi

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi :

Bilim ve Sanat

Hızlı Teslimat
04 Haziran
Standart Teslimat
05 - 09 Haziran
* 100 TL üzeri bedava!
  • 100 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9789757298861

Her şey ateşle, aşla, aşkla, inançla başladı.Çiğnediğimiz her lokma, yuttuğumuz her ekmek, yediğimiz her yemek, her koku, her renk, her sunum insanlık tarihini anlattı; anlatmaya da devam ediyor...

Neden bazı yiyecek ve içecekler kimi topluluklarda yasaklanırken kimilerinde kutsal sayıldı ve kutlamaya dönüştü?

Var olma çabamız hangi tatlarla keyif ve haz oldu bize? Tuzu biberi kimler attı aşımıza? Hamuru yoğuran, ateşe veren ilk eller, arpayı biraya, üzümü şaraba dönüştüren kim? Nasıl, nerede, ne zaman? Yeryüzünde ateşle su nerede nehirler buluşup seviştiyse insanın beslenme tarihini içeren Mutfak ve Kültür de bunu anlatmakta. Bu kitap, yalnızca tat alarak tat katarak okuyacağımız bir kitap değil; insanın geçmişine ve tarihine keyifli bir yolculuk aynı zamanda.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Ebat : 15,5 x 23

İlk Baskı Yılı : 2019

Baskı Sayısı : 1. Basım

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız