Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Mutfak ve Stewarding

Mutfak ve Stewarding

Mutfak ve Stewarding

Stokta Yok
  • Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Barkod: 9786058636514


Öğrencilik yıllarında İstanbul Çınar Otel'de Bellboy, İstanbul Sheraton'da Ekstra Garson ve İstanbul Hilton'da Aşçı Yardımcılığı yaparak mesleğe adım atan Alpaslan Özoral, öğrenimini tamamladığı 1982 yılından bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında aldığı farklı sorumluluklar ile otelcilik kariyerine devam etti.

İstanbul Hilton'da Aşçı, Parksa Hilton'da Chief Steward, Divan Otel'de Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı, İstanbul Conrad'da Executive Sous Chef, Swiss Casino'da Yiyecek ve İçecek Müdürü gibi görevlerin ardından Böl-ge Yiyecek ve İçecek Koordinatörü olarak Corinthia Hotels International'da çalışmaya başladı. 1999-2003 yılları arasında Öger Holding'e bağlı oteller grubunda Şirket Müdürlüğü ve Genel Müdürlük de dahil olmak üzere farklı tesislerde birçok sorumluluk aldı. 2008 yılında, inşaat aşamasından itibaren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da Resort Müdürlüğü yaptı ve yıllar sonra 'okulum' dediği Hilton grubu ile tekrar çalışmanın mutluluğunu yaşadı. 30 yılı aşan profesyonel iş yaşamında Londra, Sevilla, Sharm El Sheik ve Phuket gibi turizm merkezlerinde görev yaparak, yurt dışında yapılan otelciği de deneyimleme fırsatını elde etmiş oldu.

Adana Kozan ilçesinde dünyaya gelen Önder Yıldırım, 1995 yılında Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Elektronik bölümünden mezun oldu. Henüz öğrenciyken çalışmaya başladığı Sultan Saray Otel'de Elektrik Elektronik Teknikeri olarak görev yaptı. Göynük Mirage Park Otel, Tekirova Corinthia Hotel, Göynük Art Corinthia Hotel, Beldibi Renaissance Resort, Belek Attaleia gibi çeşitli tesislerde sorumluluklar aldıktan sonra, inşaatından itibaren çalıştığı Kervansaray Lara'da 2005-2009 yılları arasında Teknik Müdür olarak görev yaptı. Kariyerine Beldibi Grand Ring Otel ve sonrasında Grand Haber Hotel'de Teknik Müdürlük yaparak devam etti.

Otelcilik el kitapları serisinin ikincisi olan Mutfak ve Stewarding kitabını sektöre kazandırmaktan gurur ve mutluluk duyan Özoral ve Yıldırım serinin diğer kitapları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Otelcionline Yayınları

Sayfa Sayısı : 248

İlk Baskı Yılı : 2014

Dil : Türkçe

Yorumlar 2

Gereksiz

Adam sadece kendi reklamını yapmak için böyle saçma bir şey çıkarmış. Kitabını okuyacak adam zaten araştırır ve biliyodur seni. Kariyeri gayet güzem ama CV'ni yazman kadar gereksiz bir şey daha görmedim.

17.01.2017

Profesyonel Mutfak Rehberi

Mutfak ve Stewarding - Profesyonel Mutfak Rehberi; otel ve tatil köylerinde bulunan ana mutfak, servis mutfakları ve bulaşıkhaneler hakkında yapısal, teknik ve operasyonel bilgileri içermektedir. Bu bölümlerde bulunması gereken temel ünite ve donatıları, teknik özellikleri ve seçenekleriyle birlikte anlatarak, sağlanması gereken standartlar hakkında detaylı bilgi vermektedir. Ayrıca; projelendirme, inşaat, açılış ve operasyon süreçlerinde endüstriyel mutfaklar için faydalı olabilecek ipuçları ve uyarılara da yer vermektedir.

Bu kitabın profesyonel mutfakların planlanması sürecinde; yatırımcı, işletmeci, yönetici ve çalışanlar için bir kılavuz olması; mimarlar, mutfak firmaları ve profesyonelleri için de uygulamalarına katkı sağlayacak nitelikte bir kaynakça olması amaçlanmıştır.

04.08.2014

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız