Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Soframda Anadolu Karadeniz Yemekleri

Soframda Anadolu Karadeniz Yemekleri

Soframda Anadolu Karadeniz Yemekleri

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi :

Alfa Yayıncılık

Standart Teslimat
19 - 21 Eylül
* 75 TL üzeri bedava!
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9786051069500


8 yıllık bir emeğin sonunda ortaya çıkan bu eserler; Türk mutfağı için geçmişten günümüze köprü olurken, gelecek nesillere de bir miras niteliği taşıyor.

Bol yağmur, yeşillik, hamsi, mısır, karalahana memleketi olarak bilinir Karadeniz… Oysa Karadeniz batısından doğusuna kocaman bir kültürler yumağıdır. Bolu'nun tepelerinden Artvin'in şaşırtıcı zeytinlerine dek bir rota izlerseniz tereyağının, kaymağın, tuzun, hamurun her türlü lezzetini tadarsınız. Sütlü erişte, kedibatmaz, melengütçeği, dartı, çullama, çıraklar böreği, buharda pişirilen tavuk hamuru, çöven ekmeği, beyaz baklava, iskilip dolması, kiraz tuzlusu kavurması, fasulye turşusu, mıhlama, hamsili pilav, kuru meyvelerden yapılan kokoç çorbası, tokat kebabı, amasya çöreği, laz böreği.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 460

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 460

İlk Baskı Yılı : 2015

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız