Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Tatlısu İstakozu Üretimi

Tatlısu İstakozu Üretimi

Tatlısu İstakozu Üretimi

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Öznur Diler
Standart Teslimat
25 - 27 Eylül
* 75 TL üzeri bedava!
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9786051334325


Tatlısu istakozları (Astacida, Decopoda) iç suların en büyük ve hareketli omurgasız canlılarıdır. Akuatik ekosistemlerde organik madde dönüşümünü sağlayan besin zinciri için anahtar tür özelliğindedir. Kerevit yetiştiriciliği üzerindeki çalışmalar, abiyotik (su kirliliği vb.) ve biotik (patojen vb.) etkenler nedeniyle doğal popülasyonların azalması sonucunda önem kazanmıştır. Günümüzde dünya kerevit yetiştiriciliğinde gelinen nokta ise kerevitlerin yavru üretimi yapılarak su kaynaklarına stoklanması şeklindedir. Böylece doğada yaşayan kerevit popülasyonlarını artırmak ve su kaynaklarının restorasyonunu sağlamak amaçlanmaktadır. Tatlısu İstakozu Üretimi kitabı ile tatlısu istakozlarının biyolojisi, ekolojisi, üretimi, beslenmesi, yavru yetiştiriciliği, popülasyonların korunması, verimin artırılması ve sürdürülebilir üretimi, bağışıklık sistemi ve infeksiyöz hastalıkları konularında su ürünleri ile ilgilenen genç kuşaklara ve araştırmacılara bir yol haritası hazırlanması amaçlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 160

İlk Baskı Yılı : 2013

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız