Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?

Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?

Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Şaban Abak
Yayınevi :

Altiva Kitap

  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9786058218819

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)


Söğüt gölgesinde okunası bir kitap!


Şair Şaban Abak’ın çok okunan “Karpuz Kestim Yiyen Yok” kitabındaki yazılarının tadı damağında kalmış okuyucu, yazarın bu üslup harikası kitabını elinden düşürmeyecektir.


Abak, insana ve tabiata hayranlıkla dolu o ışıltılı bakışıyla kültürümüzün dile, müziğe, mimariye ve bütün bir hayata yansımalarını inanılmaz ince dikkatler; şaşırtıcı bağdaştırmalarla yorumluyor, böylece onları aydınlatmış ve yeniden üretmiş oluyor. Selçuklu devlet arması Çift Başlı Kartal’ın kanatları altında bir uçuşa çıkarıyor bizi. Erzurum’un “ergişi odaları”nda kıtlama çay sohbetlerine konuk oluyoruz, Mostar Köprüsü’ne oturup onunla birlikte ağlıyoruz. Urfa türküleri eşliğinde kervansaray yolculuklarına çıkıyor, her derde ortak olmanın büyük erdemiyle donanıyoruz.

Hamur Tipi : 2. Hamur

Sayfa Sayısı : 104

Ebat : 12x19,5

İlk Baskı Yılı : 2017

Baskı Sayısı : 1. Basım

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız