Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


The Culinary Crescent: A History of Middle Eastern Cuisine

The Culinary Crescent: A History of Middle Eastern Cuisine

The Culinary Crescent: A History of Middle Eastern Cuisine

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Kolektif
Yayınevi :

Haus Publishing

Standart Teslimat
20 Ağustos - 22 Ağustos
* 75 TL üzeri bedava!
  • Bu üründe kargo bedava!..
  • Barkod: 9781909942257

This cultural history of Middle Eastern cuisine combines scholarship with passion: Professor Peter Heine's knowledge of the culinary traditions of the Omayyad, Abbasid, Ottoman, Safavid, as well as Moghul courts, is matched by his love for the tastes and smells produced by the contemporary cooking. And in order to share his enthusiasm with his readers he has added over one hundred recipes: some from modern times, others handed down by the celebrity chefs of the Moghul Empire, and even some with promises to taste of paradise. These elegant cloth-bound volume, printed in colour, provides a window in the history of food in the Middle East. 

 

Sayfa Sayısı : 232

Ebat : 16,5 x 24

İlk Baskı Yılı : 2018

;

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız