Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


The Food Encyclopedia
The Food Encyclopedia

The Food Encyclopedia

Yayınevi : Robert Rose
Satış Dışı
  • Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Barkod: 9780778801504

The Food Encyclopedia Kitap Açıklaması


A certified sommelier with a degree in culinary art, Jacques Rolland teams up with IACP Cookbook Award-winning food editor Carol Sherman to present this encyclopedic reference to food and drink.The Food Encyclopediahas 8,000 cross-referenced entries on foods, wines, beverages, cooking methods and techniques, and food people from Julia Child to Alice Waters, illustrated with 550 color drawings and photos. In the entry on arugula, for example, we read that it is "an assertive salad green,Eruca sativa, has a peppery taste somewhere between nasturtium and watercress, and is used frequently in Mediterranean dishes. The ancient Romans used both the leaves and the seeds of arugula. Thomas Jefferson, in detailed written instructions to his gardener at Monticello, listed arugula as essential for his kitchen garden."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 701

Baskı Yılı: 2014


Dili: İngilizce
Yayınevi: Robert Rose

İlk Baskı Yılı : 2014

Dil : İngilizce

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.