Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi

Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi

Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Kolektif
Yayınevi :

Detay Yayıncılık

Hızlı Teslimat
16 Eylül
Standart Teslimat
17 - 19 Eylül
* 75 TL üzeri bedava!
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9786059440936

Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmıştır. Gastronomi ve gastronomiyle ilgili konular ele alınmaya çalışılmış ve bu alana bir giriş niteliğinde tasarlanmıştır. Sınırlı yazına sahip gastronomi için yararlanıcılarına fayda sağlayacağını ümit ediyorum. Özellikle yükseköğretim kurumlarının gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenime başlayan öğrenciler ve öğretim elemanları için önemli bir kaynak olabileceği düşüncesindeyiz.

On bölümden oluşan bu eserde, gastronomi kavramından, moleküler gastronomiye, sağlıklı beslenmeden gıda teknolojilerine ve gastronomi alanında kariyerden gastronomi turizmine kadar önemli olabilecek her alana değinilmiştir. Kitap onbir ayrı üniversiteden toplam onbeş farklı öğretim elemanının katkılarıyla hazırlanmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Sayfa Sayısı : 288

Ebat : 16 x 24

İlk Baskı Yılı : 2017

Baskı Sayısı : 1. Basım

Medya Cinsi : Ciltsiz

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız