Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.

Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan

Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan

Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan

Stokta Yok
  • Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Barkod: 817974010016


1. One Too Many Mornings
2. Leopard
3. Drifter's Escape
4. Ballad of Hollis Brown
5. Blind Willie McTell
6. Corrina, Corrina
7. Most of the Time
8. This Wheel's On Fire
9. Simple Twist of Fate
10. You Ain't Goin' Nowhere
11. Love Sick
12. Blowin' in the Wind
13. Changing of the Guards
14. Not Dark Yet
15. You're A Big Girl Now
16. Boots of Spanish Leather
17. Girl from the North Country
18. Restless Farewell


1. Outlaw Blues
2. Rainy Day Woman # 12 & 35
3. One More Cup of Coffee (Valley Below)
4. Heart Of Mine
5. You're Gonna Make Me Lonesome When You Go
6. Lay Down Your Weary Tune
7. License to Kill
8. Lay, Lady, Lay
9. Ring Them Bells
10. Love Minus Zero/No Limit
11. Seven Curses (Live)
12. No Time To Think
13. Tonight I'll Be Staying Here With You (Live)
14. Mr. Tambourine Man
15. 4th Time Around
16. All I Really Want To Do
17. Make You Feel My Love (Recorded Live at WXPN)


1. With God On Our Side
2. I Want You
3. She Belongs to Me
4. Bob Dylan's Dream
5. Tomorrow Is A Long Time
6. Just Like a Woman
7. The Times They Are A
8. Buckets Of Rain
9. Man Of Peace
10. It's All Over Now, Baby Blue
11. Desolation Row (Live)
12. Knockin' on Heaven's Door
13. Abandoned Love
14. New Morning
15. The Lonesome Death of Hattie Carroll
16. It Ain't Me, Babe
17. Property of Jesus
18. Shelter From The Storm
19. Don't Think Twice, It's All Right - Kesha
20. Don't Think Twice, It's All Right - Kronos Quartet


1. I Shall Be Released
2. Political World
3. Like A Rolling Stone
4. Bob Dylan's 115th Dream
5. Senor (Tales of Yankee Power) (Live)
6. One Of Us Must Know (Sooner Or Later)
7. I'll Remember You
8. John Brown
9. All Along the Watchtower (Live)
10. Subterranean Homesick Blues
11. Mama, You Been On My Mind
12. Tryin' To Get To Heaven
13. Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
14. Gotta Serve Somebody
15. I'd Have You Anytime
16. Baby Let Me Follow You Down (Live)
17. Forever Young
18. Chimes Of Freedom

Disk Sayısı: 4

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!


İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız