Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Ben Aslında Tatlıyım

Ben Aslında Tatlıyım

Ben Aslında Tatlıyım

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi :

Tortuga

  • 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
  • Barkod: 9789752436008

“Bu kitabın dünyayı değiştirmeyeceğinin farkındayım ama bir kişi bile şekersiz ve unsuz yapılmış nefis tatlılarla mutlu olabileceğine inanırsa amacıma ulaşmış olacağım.” Kanser teşhisi konulan en yakın arkadaşı, kanserli hücreleri beslediği bilinen şekerli tatlıları yemeye devam ettiğinde, Defne Yığcı bir şey yapmak istedi ve ona şekersiz ve unsuz tatlılarla hem mutlu hem de sağlıklı olabileceğini göstermek için bu kitabı hazırladı.

Kolaylıkla hazırlanabilen, birbirinden lezzetli butarifler, sağlıklı beslenmek isteyen herkes için! “Şekerin bunca zararını bu yaşta fark edip, tatlı yemeden duramayan yaşıtlarına alternative bir yol gösteriyor. Duyarlı ve başarılı bir çalışma...” Dr. Şirin SEÇKİN, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı “Bu kitabın sunduğu unsuz, şekersiz alternatifleri okuyanların mutfak hobilerini geliştirirken sağlıklı beslenme yolculuğunda önemli bir adım atacağına inanıyorum…” Dr. Sinan AKKURT

 I’M SWEET ACTUALLY “I know that this book will not change the world but if it makes someone believe that they can be happy; eating delicious, sugar and wheat free desserts, I will have reached my goal.’’

When her best friend was diagnosed with cancer and she continued to eat sugary desserts known to feed cancer cells, Defne Yığcı wanted to do something for her and prepared this book to show her that she could be both happy and healthy with sugar and wheat free desserts.

All recipes are healthy, simple and quick to prepare. Unlike her peers, Defne realizes the detrimental impact of sugar consumption and she offers an alternative way to all sugar-lovers.

A responsive, successful work... Şirin SEÇKİN, MD, Pediatric Specialist I believe that those who read the wheat and sugar free recipes offered in this book, will not only have fun developing their kitchen hobbies, but will also take an important step towards healthy eating. Sinan AKKURT, MD

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Unsuz, şekersiz, tatlı bir arkadaşlık

Güzel şeyler de oluyor hayatta. Minik detaylarda, iki kişi arasında, baharın gelişiyle güzel şeyler olabiliyor neyse ki.

Habere göre Üsküdar Amerikan Lisesi’nde okuyan 17 yaşındaki Defne Yığcı’nın en yakın arkadaşı Yağmur Özmen’e kanser teşhisi konuldu. Teşhise rağmen Yağmur, kanser hücrelerini beslediği bilinen şekerli tatlıları yemeye devam edince Defne, arkadaşı için bir şey yapması gerektiğini düşündü.

Ona, unsuz ve şekersiz tatlılarla hem mutlu hem de sağlıklı olunabileceğini göstermek için, sürpriz bir kitap hazırlama kararı aldı. Frambuazlı cheesecake’ten limonlu tarta, portakallı browni’den balkabaklı muffin’e kadar birbirinden lezzetli tatlıların tariflerini, hiç un ve şeker kullanmadan annesiyle birlikte yaptı. Ve bu yaptıklarının fotoğrafını çekti.

Damla Çeliktaban 19 Nisan 2017 Habertürk köşe yazısından alıntıdır.

 

Ben Aslında Tatlıyım Kitabı Hakkında Röportajı 

 Ben de Yağmur’a, şeker ve beyaz un kullanmadan da ortaya yenilebilecek ‘tatlılar’ çıkabileceğini anlatmaya çalıştım. Unsuz ve şekersiz tatlı tariflerini araştırmaya başladım.

Sonrasında fark ettim ki unsuz ve şekersiz tatlı kavramı 7’den 77’ye herkesi heyecanlandırıyor, insanlar endüstrileşme ile gelen yapay lezzetlere alternatif olarak en az onlar kadar iyi tatlılar bulduklarında mutlu oluyorlar, sağlıklı beslenme alışkanlıklarına geri dönmek istiyorlar..

Kitapgurmesi.com sitesinin 21 Nisan 2017 Defne Yığçı ile yapmış olduğu röpörtajından alıntıdır. 

 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Sayfa Sayısı : 96

Ebat : 24x22

İlk Baskı Yılı : 2017

Baskı Sayısı : 1. Basım

Medya Cinsi : Ciltsiz

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

İnternet sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz ve internet sitemize yapacağınız ziyaretleri kişiselleştirebilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Dilediğiniz halde çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız