Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


1. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Bildiri Kitabı
1. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Bildiri...

1. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Bildiri Kitabı

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Kolektif
Standart Teslimat
19 Nisan - 24 Nisan
* 125 TL üzeri bedava!
  • 125 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9786059596305

1. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Bildiri Kitabı Kitap Açıklaması

I. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Bildiri Kitabı
I. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu; Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü lisansüstü öğrencileri tarafından, Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü ve Kerim Vakfı’nın destekleriyle organize edilmiştir. Sempozyuma; Türkiye’nin yanı sıra aralarında Çin, Japonya, Lübnan, Almanya, İran, Amerika ve Malezya’dan lisansüstü öğrenciler katılmış, üç gün süren Sempozyumda toplam 61 öğrenci bildirisinden 37’si seçici kurul tarafından tespit edilip kitaplaştırılmıştır.
Kitabın içeriğinde; North Carolina Chapel Hill Üniversitesi İslam Araştırmaları Bölümünden Doç. Dr. Juliane Hammer’ın “Tanınabilir ve Tanımsız: Dinî Akademik Çalışmalar Üzerine Düşünceler”, Doç. Dr. Atıf Khalil’in “İbn Arabi: Sufi Metafiziği ve Ölüme Yakın Tecrübe”, Prof. Dr. Kenan Gürsoy’un “Tasavvuf ve Bir Medeniyet Tasavvuru”, Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç’ın “Osmanlı Dönemi Tasavvuf Düşüncesi ve Çalışmalarının Önemi” başlıklı konuşmalarının yanı sıra çeşitli ülkelerden lisansüstü öğrencilerinin tasavvuf alanındaki akademik çalışmaları yer almaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Sayfa Sayısı : 348

Ebat : 16 x 24

İlk Baskı Yılı : 2020

Baskı Sayısı : 1. Basım

Dil : Türkçe

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.