Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


İçki Üretimi ve Sunumu
İçki Üretimi ve Sunumu

İçki Üretimi ve Sunumu

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi : Detay Yayıncılık
Standart Teslimat
24 Nisan - 29 Nisan
* 125 TL üzeri bedava!
  • 125 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9786059440592

İçki Üretimi ve Sunumu Kitap Açıklaması

Alkollü içecekleri yaklaşık on iki bin yıldır tüketiyoruz. Bu sürede, uygarlıkların gelişiminde ve çağdaş toplumsal yaşamın oluşumunda görmezden gelinemeyecek denli önemli bir paya sahip. Eğlence ve kutlamalar, tekdüzelikten uzaklaşma, mutluluk ve üzüntüde eşlik ettiği gibi, yediklerimize de eşlik ederek onları tamamlıyor. Sürekli gelişen yemek sanatının yadsınamaz unsuru alkollü içecekler, ağırlamanın da içsel bir parçası. İçki hazırlama ve sunumu ile stok ve gider denetimi neredeyse tüm turizm işletmeleri için zorunlu bilgiler. Buna ek olarak, incelikli sunum, başarılı yemek – içki eşleştirmesi, iyi bilinenlerin yanında az bulunan içkileri de içeren geniş seçenek ve doğal olarak nitelikli bar çalışanları ise otel ve restoranlar için önemli ayırt edici özellikler.

(Tanıtım Bülteninden)

Hamur Tipi : 2. Hamur

Ebat : 16x24

İlk Baskı Yılı : 2017

Medya Cinsi : Ciltsiz

Yorumlar 1
genel

alkollü içkiler üzerine genel bilgi sahibi olmak için uygun bir kitap

20.11.2020

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.