Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Recipes from an Italian Butcher

Recipes from an Italian Butcher

Recipes from an Italian Butcher

Roasting, Stewing, Braising

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yazar: Kolektif
Yayınevi :

Phaidon

Aynı Gün Teslimat
26 Ekim (18:00 - 23:00)
Hızlı Teslimat
28 Ekim
Standart Teslimat
29 - 04 Kasım
* 100 TL üzeri bedava!
  • Bu üründe, 'standart teslimat'ta kargo bedava!
  • Barkod: 9780714874975

150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game - from the world's most trusted authority on Italian cuisine.The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

 

 

Ebat : 18 x 27

İlk Baskı Yılı : 2017

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.