Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.


Yemek Kitabı-Almanca
Yemek Kitabı-Almanca

Yemek Kitabı-Almanca

Exzellente Köstlichkeiten aus der Türkei

0/10 - 0 Kişi FAVORİLERİME EKLE
Yayınevi : Net Yayınları
Standart Teslimat
26 Temmuz - 03 Ağustos
* 50 TL üzeri bedava!
  • 50 TL üstü standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
  • Barkod: 9799754796611

Yemek Kitabı-Almanca Kitap Açıklaması


The culinary art in Tukey is made of a great variety üof delicious dishes which are a mixture of various delicacies inherited from different regions of the vast Ottoman Empire, while unfortunately many of them have long been forgotten through the centures. Amont different parts of the Turkish Cookery, the most notable are: hors d´oeuvres (meze); pastries (börek) filled with meat, cheese, vegetables or any other filling depending on the imagination; stuffed vegetables and vine leaves (dolma) of two different kinds with meat or rice; broiled or roasted meat dishes (kebab and köfte); different kinds of rice dishes (pilav); and finally vegetables cooked in olive oil (zeytinyağlı). ...



Baskı Yılı: 2000


Dili: Almanca
Yayınevi: Net Yayınları

İlk Baskı Yılı : 2000

Dil : Almanca

Yorumlar 0

Henüz yorum yapılmadı!

x

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.